Pakiet RODO w 1 dzień RODO + KOMPLET DOKUMENTACJI.
solidna gwarancja jakości
  • Dokumentacja RODO jest dopasowana pod daną działalność.
  • Jako jedyni ubezpieczamy współpracujących z nami Radców prawnych i Adwokatów, na solidną gwarancję finansową - 1 miliona euro (Każdy włącznie).
  • Nasze dokumentacje przygotowują wyłącznie specjaliści posiadający tytuł Adwokata bądź Radcy prawnego.
  • Zapewniamy pełne zabezpieczenie prawne na rynku E-commerce.
  • Efekt będzie szybki i bez wysiłku – 100 % firm stosujących się do naszych wytycznych przechodziło pozytywnie kontrole GIODO i UOKiK-u.
  • Gwarancja, aktualizacja i wsparcie przez 12 miesięcy.
Dlaczego zostawiamy konkurencję w tyle? Nasi prawnicy posiadają profesjonalne tytuły adwokata bądź radcy prawnego, ciągle się doskonalą, a kontakt z blisko 1000 Sprzedawców pozwala na ciągłe poznawanie problemów prawnych związanych z prowadzeniem sklepu internetowego. Jesteśmy firmą nowoczesną, nastawioną na bezpieczeństwo klienta. Posiadamy bogaty wachlarz usług.

PAKIET RODO W 1 DZIEŃ

RODO + komplet dokumentacji.


Dokumentacja prawna LEGATO spełnia standardy ustalone przez komisje UE ds. RODO, oraz Grupy roboczej art. 29, standardy m.in. ENISA, PN-ISO/IEC 27005, PN-ISO/IEC 27002, GIODO oraz pozostałych europejskich organów nadzorczych Unii Europejskiej. Dokumentacja jest oparta na licencji i jest objęta certyfikatem LEGATO.
Pełne wdrożenie procedur wymaganych rozporządzeniem Unii Europejskiej (RODO) obejmuje do 5 pracowników i do 500 klientów rocznie, większe zakresy podlegają indywidualnej wycenie.
Zgodnie z art. 83 RODO -  brak spełnienia wymagań co do regulacji ochrony danych osobowych, może być zagrożony karą finansową do 10 milionów EURO a nawet do 20 milionów EURO.
pakiet zawiera:
  • pełna dokumentacja w zakresie ochrony danych osobowych (UODO),
  • pełna dokumentacja w zakresie ochrony danych osobowych (RODO),
  • pełna dokumentacja w zakresie ochrony danych osobowych (ODO),
  • certyfikat zgodności z prawem dokumentacji na 12 miesięcy,
  • przykładowe treści okienek typu checkbox,
  • komplet niezbędnych wzorów i pouczeń oraz treść wszystkich wymaganych prawem klauzul
  • dwie porady prawne sprzedawcy online związane ze sprzedażą w e-sklepie.
  • sporządzenie wszystkich potrzebnych wniosków i dokumentów zgłaszających incydent naruszenia danych osobowych,
  • komplet niezbędnych wzorów i pouczeń oraz treść wszystkich wymaganych prawem klauzul,
  • wzór umowy powierzenia przetwarzania danych,
  • instrukcję zarządzania systemem informatycznym,
  • politykę bezpieczeństwa wraz z wszystkimi 6 załącznikami,
  • regulamin ochrony danych osobowych,

Jesteś zainteresowany naszymi usługami?
Masz dodatkowe pytania?

Zostaw swoje dane a nasz prawnik skontaktuje się z Tobą, przeprowadzi bezpłatny audyt i zaproponuję właściwe rozwiązania.
Tagi: dla sklepu, indywidualny, regulamin zgodny z rodo, regulamin, regulamin dla e-sklepu, dokumentacja rodo, regulamin dla sklepu 2018, wzór regulaminu sklepu internetowego 2018, poprawny regulamin, legalnie w sieci, RODO, rozporządzenie rodo, rozporządzenie gdpr, , regulamin dla sklepu wzór, rodo, regulamin esklepu 2018, regulamin sklepu internetowego, Regulamin sklepu internetowego 2018, regulamin sklepu internetowego wzór, dokumentacja sklepu internetowego, Regulamin sklepu internetowego wzór 2018, regulamin wzór, regulamin zgodny z prawem, tani regulamin dla sklepu internetowego, tani regulamin sklepu 2018, wzór regulaminu dla e-sklepu, wzór regulaminu dla sklepu, wzór regulaminu sklepu 2018, wzór regulaminu sklepu internetowego, audyt gdpr, Audyt sklepu internetowego pod kątem RODO, audyt sklepu pod kątem rodo, audyt sklepu rodo, Audyt zgód (checkboxów) w sklepie internetowym pod kątem RODO, checkbox rodo, gdpr, polityka prywatności zgodna z rodo, regulamin sklepu internetowego rodo, rodo sklep internetowy, rodo w sklepie internetowym, sklep internetowy rodo, sklep internetowy zgodny z rodo, treść checkboxów rodo, wsparcie prawne sprzedawcy
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celu realizacji usług statystycznych, społecznościowych i funkcjonalnych. Korzystanie ze strony oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt. Ustawienia tych plików można zmienić w każdej chwili za pomocą ustawień przeglądarki.